Despre Biorezonanță

Ce este biorezonanţa? Este o metodă de analiză neliniară (sistem de diagnostic NLS), nou introdusă între metodele de diagnostic.

Este o investigaţie neinvazivă şi fără emisie de radiaţii, folosită pentru a examina starea de sănătate a diferitelor aparat-biorezonantaorgane, ţesuturi sau chiar celule. A fost utilizată iniţial în chimia organică pentru a determina compoziţia unor substanţe complexe.
Unul dintre dispozitivele de analiză neliniară, numit Oberon, a fost produs de Institutul de Psihofizică Practică din Omsk. Actualmente, el este folosit în cosmonautică, pe staţiile orbitale, oferind posibilitatea verificării stării de sănătate.

Cum operează el? Dispozitivul de biorezonanţă detectează diferenţa dintre semnalele de intrare şi ieşire de diferite frecvenţe ale corpului uman.

Fiecare organ şi celulă are oscilaţiile sale distincte, care sunt stocate în memoria aparatului şi pot fi afişate pe ecran ca un grafic ce reprezintă schimbul de informaţie dintre acel organ sau ţesut şi mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul său propriu. După ce se face înregistrarea, sistemul compară gradele de similaritate spectrală obţinute, cu cele ale ţesuturilor sănătoase, ale ţesuturilor cu modificări anatomo-patologice sau ale agenţilor infecţioşi. Astfel se obţine un diagnostic virtual.

Dispozitivul poate fi folosit, de asemenea, pentru monitorizarea eficienţei unui tratament sau în centrele de cercetare

Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, 11copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.
Biorezonanţa magnetică acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei.
Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.

Testarea se face într-o singură şedinţă

Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează o oră. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc.

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni, aparatul putand fi folosit si pt tratament. În funcţie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda până la trei şedinţe săptămânale.

Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.

Reevaluarea, după trei luni

După trei luni de terapie şi de tratament naturist, se revine la control şi se face o reevaluare generală a organismului.

Reduce efectele adverse ale medicamentelor

Terapia cu biorezonanţă magnetică şi tratamentul naturist se pot face în paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Avantajul este că astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteza.

Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor.

El poate identifica stările emoţionale, deficienţele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esenţiali şi pe cele hormonale, detectează prezenţa agenţilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi), afecţiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator şi pe cele ale organelor şi glandelor cu secreţie internă. În plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul.

Beneficiu

Biorezonanţa magnetică detectează şi tratează cauzele bolii, nu doar afecţiunea în sine. In plus aparatul prezinta un rezonator cu care se pot testa diferite medicamente, daca acestea ajuta sau nu in procesele de vindecare ale diverselor afectiuni, stabilindu-se astfel cel mai adecvat tratament adaptat fiecarui pacient in parte.

Alte tratamente

In functie de rezultatele obtinute la biorezonanta, acolo unde este necesar putem face cu un aparat sedinte de detoxifiere a intregului organism (la copii de exemplu pentru curatarea de paraziti sau bacterii). De asemenea pt terapia durerii de orice tip (coloana, genunchi, sold) si pt diverse alte afectiuni se pot face sedinte de electroacupuntura(un nou tip inovator de acupunctura ce nu necesita ace).