Biocalciu Dietetic

Cutie a 10gr x 10 plicuri; Fiecate pliculeţ conţine 0,36 gr de calciu

Componente principale: Praf enzimolitic de calciu de oase de cornute 23%, vitamine (PP, A, B1, B2, C, D, E), acid pantotenic, microelemente (fosfor, zinc, fier, iod, seleniu, magneziu) grăsimi, apă, lapte praf degresat, cacao, aspartam, ulei de soia hidrogenizat, maltodextrină, fosfat de potasiu, mono- şi digliceride, dioxid de siliciu, lecitină, aromatizant natural de vanilie, praf de dovleac 17%, proteine 12%.

Indicaţii terapeutice:

 1. Profilactic, în caz de predispoziţie ereditară la diabet;
 2. La bolnavii de diabet – ca supliment antidiabetic, în paralel cu tratamentul medicamentos (periodic este indicat a se determina glicemia, deoarece prin redresarea funcţiei pancreasului, necesarul de insulina poate scadea);
 3. Ridicarea nivelului de secreţie a insulinei;
 4. Ca terapie de menţinere a valorii glicemiei în limitele normale;
 5. În biocalciul pentru diabet intră o componentă care stimulează secreţiile pancreasului şi controlează creşterea cantităţii proteinelor specifice la diabetici, izooligomaltoza care stimulează proliferarea bacililor biramificaţi, crescând imunitatea bolnavilor şi praf de bostan care scade nivelul zaharului din sânge.
 6. În pieronefrita acută, pneumonie acută, piodernita;
 7. Biocalciul pentru scaderea zăharului este recomandat pentru o reglare mai bună a vederii. Ameliorează activitatea muşchiului cilindric al ochiului (câte 1/3 de pacheţel înainte de culcare).
 8. Biocalciul pentru scăderea zahărului are un efect bun în îmbolnăvirile sferei genitale la femei (în special în fibroame) şi ale sistemului endocrin.
 9. Biocalciul pentru diabetici normalizează fondul imunitar şi hormonal, tratează osteoporoza şi reface lanţul hormonal (glanda tiroidă, hipofiză, pancreasul, hipotalanusul, glandele sexuale, glandele paratiroide şi suprarenale).

Cel mai neplacut lucru în caz de diabet este că provoacă şi alte boli cum ar fi afecţiuni ale inimii, scaderea funcţiilor ficatului, rinichiilor care nu mai pot funcţiona normal. Diabetul scade imunitatea, apăr dureri de picioare, ale articulaţiilor, boli virale etc. Prin folosirea Biocalciului, toate aceste simptome dispar. Bolnavii de diabet care vor consuma acest biocalciu, numai după 3 zile, vor constata dispariţia durerilor de picioare, iar după o saptamană va dispare transpiraţia excesivă. Peste încă o jumatate de luna îşi vor putea controla pofta de mâncare, iar peste 20 de zile nivelul de zahar va cobori. Într-o lună bolnavul va începe să arate cu mult mai bine.

Calitate de bază: biocalciul îndeplineşte necesarul zilnic de calciu la diabetic, nu conţine zaharoza, ajuta la secreţia insulinei, conţine puţine grasimi. Însă acest supliment nu înlocuieşte preparate medicamentose (medicamente alopate) până când nu se normalizează nivelul de zahar din sânge.

Contraindicaţii: nu există contraindicaţii absolute. Administrarea cu prudenţă copiilor de sub 12 ani.

Administrare:

 1. internă: se dizolvă conţinutul plicului într-o jumătate de pahar cu apă călduţă. Se bea după mâncare sau în timpul activităţii maxime a meridianului intestinului gros (orele 05-07), respectiv subţire (orele 13-15).
 2. externă: conţinutul plicului se dizolvă în puţină apă caldă şi se aplică pe porţiunea cu celulită, se lasă 30 de minute până la o oră, ca să aibă efect. Împachetarea ca la saună are rezultatul cel mai bun.

Dozare:

– la copii peste 12 ani: două zile pe săptămână sau la două zile câte o jumătate plic.

– la adulţi: de 4 ori pe săptămână sau la două zile câte un plic.

– În programele de slăbire: 2 zile pe săpţămână câte 2 plicuri pe zi, sau zilnic 1 plic.

Durata curei: 2-3 luni.

Preț: 152 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Mesaj (necesar)