Holican – supliment revigorant (Vigor Rousing)

0,35g x 60 capsule într-un flacon sigilat

Suplimentul biologic activ nou Holican este produs pe baza de extract de seminţe ale strugurilor roşii. Corporaţia Tianshi prin Hotărârea Ministerului Sănătăţii Chineze, a fost declarat producător exclusiv al Holicanului.

Compontete principalele holicanului sunt: resveratrol, vitamina C, oligozaharide, stearat de magneziu şi bioflavonoizii proantocianizi ale căror caracteristici antioxidante sunt studiate în Europa şi S.U.A., începând cu 1969. Este stabilit că bioflavonoizii activi din seminţele strugurilor roşii reduc un spectru mai larg de radicali liberi decât seleniul sau zincul, vitaminele A, C, şi beta-carotina. Având o capacitate mare de antioxidant, aceasta neînsemnând că pot fi substituiţi de Holican.

Este cunoscut în toată lumea, că Franţa este pe primul loc privind consumul vinurilor din struguri roşii. În afară de aceasta, francezii – sunt vestiţi pentru alimentele lor foarte consistente. Dar paradoxul, medicii au stabilit demult, că francezii sunt mai puţin afectaţi de bolile cardio-vasculare, decât populaţia majorităţii ţărilor, cu excepţia celor ce folosesc în alimentaţie peşte şi produse marine. Drept urmare, medicii recomandă introducerea în raţia zilnică a unui pahar de vin roşu, care are calitatea de a elimina din organism radicalii libeli şi radionucleizii, deoarece conţine resveratrol şi bioflavonoizi.

O capsulă de Holican conţine 2,5 mg resveratrol şi pentru comparaţie – o sticlă de vin roşu conţine aproximativ 2 mg din acest component.

Se ştie că bioflavonoizii sunt puternici antioxidanţi (Holican are capacitate de a reduce nivelul de calesterol rău şi a trigliceridelor, în mai puţin de o lună).

Radicalii liberi sunt legături instabile pe care le putem considera principalii vinovaţi în marea majorităţii maladiilor. Radicali liberi distrug membranele celulare, grăbind procesul de îmbătrânire. În afară de aceasta, radicali liberi reacţionează de asemenea cu ADN – purtătorul de informaţie genetică, având drept rezultat producerea unor fermenţi-mutanţi, făcând imposibilă reproducerea celulelor. Aceasta facilitează dezvoltarea tumorilor. La începutul anilor ’70, s-a stabilit că rezultatul activităţii radicalilor liberi în interiorul membranelor celulare permite creşterea “sălbatică” a numărului de celule ce formează tumori maligne şi benigne. Încă o manifestare serioasă a procesului nociv al radicalilor liberi este scăderea bruscă a imunităţii. Ca antioxidant, bioflavonoizii (vitamina P – antioxidant puternic) şi resveratrolul din componenţa Holicanului au o acţiune de 50 ori mai mare decât Vitamina E şi de 20 de ori decât vitamina C. Mai mult decât atât, bioflavoinizi protejează toate vitaminele în acţiunea lor de distrugere a radicalilor liberi. Influenţa resveratrolului asupra tumorilor maligne a fost studiată de doctorul în medecină Pezzuto de la Universtatea Ilinois din S.U.A. El a stabilit că Holicanul suprimă focarul maladiilor cancerigene, distrugând celulele maligne, dar nelezându-le pe cele sănătoase. A fost confirmat şi de cercetări din alte centre medicale, că: Vigor Rousing (resveratronul) poate nu numai să preîntâmpine cancerul, dar şi de a diminua celulele cancerigene şi stimulează creşterea şi capacitatea vitală a celulelor sănătoase. Datele despre această descoperire ştiinţifică au fost date publicităţii pe mai multe canale de televiziune a SUA. Eficacitatea în cancerul gandei mamare este de 43-47%, cancerul ficatului 37-48%, cancerul de stomac 34-41%, creşterea celulelor sănătoase constituie 9-18%.

Nu mai puţin importantă este capacitatea resveratrolului în componenţa Holicanului de a reduce riscul dezvoltării aterosclerozei, distruge formaţiunile lipidice, favorizând reglarea tensiunii arteriale şi curăţarea vaselor sanguine de depunerile de colesterol rău.

Datorită cercetărilor savanţilor din SUA, Franţa, China etc., s-au constatat că vinul roşu din struguri, atât de îndrăgit de francezi, micşorează considerabil concentraţia colesterului rău LDL din sânge.

Pe parcusul cercetării resveratrolului, petrecute în Centrul Chinez de Igienă şi Profilaxie (secţia pentru control şi expertiză) efectuate pe animale, cărora li s-a administrat hrană bogată în grăsimi şi Holican pe parcursul a 28 de zile. Analizele au demonstrat că se reduce considerabil nivelul de colesterol şi trigliceride comparativ cu grupa de control. Conchuzie: Holicanul reglează nivelul lipidelor în sânge.

Mecanismul de acţiune, profilaxie şi tratament al holican-ului

Acţiune antioxidantă puternică şi antibacterială;

Acţiune anticancerigenă (se recomandă în profilaxia bolilor cancerigene de orice tip);

Previne sclerozarea vaselor sanguine;

Reduce agregarea trombocitelor şi riscul formării trombilor, întăreşte pereţii vaselor şi capilarelor, reduce risul hemoragiei sanguine, micşorează sensibilitatea vaselor la diabetici, etc.

Este un produs cosmetic eficace, menţine elasticitatea pielii şi fineţea tenului precum şi trigleridele, preîntâmpină ridarea şi îmbătrânirea prematură, la fel posedă capacitatea de restabilire şi stimulare a creşterii fibrelor de colagen, restabileşte prospeţimea pielii ofilite. Mareşte elasticitatea articulaţiilor.

Previne şi are efect terapeutic adjuvant în retinopatii apărute la bolnavii diabetici, scade glicemia, tensiunea arterială, triglecidele şi nivelul colesterolui rău – LDL din sânge.

Stimulează sistemul nervos (îmbunătăţeşte activitatea cerebrală), mărind capacitatea şi rezistenţa organismului la stres.

Are efect antiinflamator în afecţiuni articulare (afecţiuni oseteoarticulare – artroze, gonartroză, coxartroză), afectiuni hepatice şi în boli datorate de alergie (neutralizează efectul histaminei), maladii inflamatorii;

Are efect de regenerare osteoarticulară (stimulează sinteza colangenului);

– Are efect cosmetice: menţine elasticitatea pielii şi preintimpină ridarea şi întinerirea pielii şi restabileşte tinereţea pielii ofelite.

Holican-ul este indicat pentru următoarele simptome sau boli:

 1. Ca antioxidant puternic, se recomandă pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, având efect profilactic şi terapeutic adjuvant în diferite maladii, profilaxia şi tratamentul bolii de radiere (radioterapie, chimioterapie).
 2. Readuce, forte eficient, nivelul de colesterol la normal, indiferent de nivelul atins (în special după accidentele vasculare cerebrale şi infarcte).
 3. În afară de produsele de bază hepatoprotectoare Ican, Chitosan şi Ceai antilipemic, Holicanul este şi el printre ele.
 4. Prevenirea şi sprijină tratarea stărilor tumorilor benigne şi maligne (răni ale colului uterin, miome, noduli mamari)
 5. Profilaxia şi sprijinul tratamentului bolilor maligne.
 6. Profialxia şi sprijinul tratamentului bolilor cardio-vasculare inclusiv infarctul miocardic.
 7. Mijloc eficace de profilactic şi scapare de ateroscleroză (scăderea colesterolemiei rău – LDL din sânge şi elimină depunerile de pe pereţii vaselor sanguine – este cel mai bun “detergent” al vaselor), previne alterarea pereţilor vasculari asigurând circualţia periferică normală şi a creierului.
 8. Încetineşte îmbătrinirea şi îmbunatăţeste memoria mai ales la cei afectaţi de ateroscleroză cerebrală şi creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de stres, înlătură consecinţele şi stagnează consencinţele acestuia.
 9. Tromboze supeficiale şi profunde, profilaxia hemoragiilor sanguine în timpul traumatismelor (în special la sportivi).
 10. Profilaxia şi obţinerea rezultatelor foarte bune la bolile venelor – tromboflebită şi varice prin scaderea vâscozităţii sângelui.
 11. Previne şi sprijină tratarea vătămării retinei în urma diabetului şi hipertensiunii.
 12. Protejează dezvoltarea normală a fătului la gravide.
 13. Eficace la boli alergice de diferite origini.
 14. Profilaxia şi sprijinirea tratamentul retinopatiilor.
 15. Efect antiinflamator şi analgezic în artroze reumatice, restabilirea elasticităţii şi a libertăţii depline a mişcărilor articulare, mai ales în perioada de restabilre după fracturi, traume etc., la boli ale aparatului locomotor.
 16. Holican oferă organismului energia pierdută necesară în timpul tratamentului, în cazul unor situaţii grele.
 17. Cosmetică – profilaxa şi eficacitatea în tratamentul îmbătrinirii pielii.

Contraindicaţii: Nu prezintă contraindicaţii.

Să se administreze cu precauţie sau sub supraveghere medicală copiilor până la 10 ani, femeilor însărcinate şi cele care alăptează.

Mod de administrare: se bea cu un pahar de apă caldă pe stomacul gol cu 30 de minute înainte de prânz sau între mese, în perioada de maximă activitate a meridianului organului interesat. A doua luare se va face în perioada triplului încălzitor, între orele 21-23. Capsula se ia cu un pahar de apă curată şi călduţă.

Dozare:

– copii până la 14 ani – 1 capsulă pe zi

– adulţi – 1 capsulă zilnic, preventiv.

În scopul tratamentului (curativ):

Prima săptămână: 1 capsulă zilnic

A două săptămână: 2 x 1 capsule zilnic sau 2 capsule deodată

Începând cu a treia săptămână: 2-3 x 1 sau 2 capsule zilnic (în funcţie de afecţiune).

În cazuri speciale sau în bolile de cancer doza pot fi mărită până la 4-6 capsule zilnic.

Durata curei: 1-3 luni.

Preț: 279 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Mesaj (necesar)