Spirulină – Tianshi

0,25 g x 100 capsule – praf cu invelis gelatinos într-un flacon sigilat

Considerată a fi cea mai veche plantă de pe pământ (vârsta de 305 miliarde de ani) şi totdată creatoarea energiei vitale a organismului (spirulina platensis) conţine o combinaţie puternică de substanţe importante pentru organismul uman. Nu în zadar secole întregi, spirulina era consumată de legendarii asteci şi aborigenii ce locuiesc înprejurul lacului Ciad (în Africa de nord-vest). Ei se caracterizau cu o sănătate bună şi o mare vitalitate. La ora actuală, o serie de companii îşi fabrică proprii S.B.A. pe baza spirulinei. Spre deosebire de ele (marea parte dintre ele, sunt cultivate în sere), Spirulina-Tianshi este produsă din micro algele crescute sălbatic (în mod natural) cu aplicarea tehnologiei moderne. În prezent, pe pământ, au mai rămas doar 3 locuri în care spirulina creşte în mod natural: în lacurile: Ciad (în Africa de nord vest), Titicaca (în America de sud) şi Ceng-Hai (în regiunea Iunani – China). Pentru a produce capsulele din spirulina, ca materie prime, firma Tianshi nu se aprovizionează decât dintr-un din cele trei locuri sus amintite.

În afară de aceasta, în tabletele Spirulinei Tianshi este adăugat miceliul fermentat al Cordicepsului (antibiotic natural), care sporeşte efectul tratamentului.

Principalele componte:

Spirulina naturală conţine mai mult de 100 substanţe active biologic, indispensabile organismului. Printre care:

 1. Proteine – albumine, proporţia lor atingând 60-70% (de trei ori mai mult decât în carnea de porc, de 2 ori mai mult decât în carnea de vită sau peşte şi de 1,5 ori mai mult decât în boabele de soia). Proteinele spirulinei se asimilează de către organism în proporţie cuprinsă între 65 şi 80%, deoarece ele conţin 18 aminoacizi esenţiali şi neesenţiali în cantităţi incomparabil mai mari decât produsele tradiţionale folosite în alimentaţie necesară omului. Putem sublinia că 8 proteine sunt de neînlocuit deorece nu sunt sintetizate de organism.
 2. O mulţime de microelemente, inclusiv, fier, sodiu, calciu, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, iod, fosfor, brom, seleniu, o cantitate mare de vitamine:B1, B2, B6, B12, E, acid folic, acid nicotinic, biotina (H), inositol etc., inclusiv, beta-caroten.
 3. Acizi nucleici (DNS şi RNS) care îndeplinesc rolul cel mai important în depozitarea şi transmiterea informaţiilor genetice.
 4. Clorofila – este sursa fierului organic. Se numeşte şi sânge verde. Are proprietăţi de dezintoxicare, curăţă sângele de substanţe vătămătoare şi de reziduuri.
 5. Enzime – impulsionează metabolismul pielii şi vindecarea rănilor, este neapărat necesară digestiei, la funcţionarea creierului, la regenerarea organelor şi ţesuturilor. Fiecare organ şi ţesut dispune de propriile combinaţii de enzime, pentru că fiecare enzimă activează numai un proces biochimic. Enzimele sunt foarte sensibile la căldură, iar la temperaturi înalte se descompun. De aceea, pentru ca organismul să ajungă la o cantitate suficientă de enzime, trebuie să se consume alimente crude, sau să consume substanţe biologic activ.
 6. Acizi multinesaturaţi – printre care acidul gamma – linolen, care se numără printre acizii de tip Omega-6 reduce hipertensiunea, participă la metabolismul grăsimilor, impulsionează înmulţirea celulelor, întăreşte sistemul imunitar, previne procesele inflamatorii, bolile de inimă şi vasele de sânge.
 7. Acid folic (B9), acid nicotinic, biotina (H), inositol etc., inclusiv, beta-caroten, colinesterază, clorofila (izvorul fierului organic), ficocianină (stimulează sistemul imunitar, opreşte înmulţirea celulelor canceroase), fermenţilor (enzime) şi a mai multor substanţe active.
 8. Fikocianin – încetineşte înmulţirea celulelor canceroase, impulsionează sistemul imunitar.
 9. Mannitol – componentă energizantă, tonifiantă, creşte formarea urinei, pentru că este un puternic diuretic.
 10. Coenzima asemănătoare Q10 (acid lipoic) – câştigă energie din alimente şi o împarte fiecărei celule din organism, are eficienţă maximă în boli cardiovasculare ca protector coronarian, în insuficienţa cardiacă, angina pectorală, afecţiuni ale sistemului nervos central, prin creşterea metabolismului neuronal, sindrom Alzheimer, parodontoză, diverse alergii, astmă bronşic şi diabet zaharat. De asemenea, coenzima Q10 reduce efectele secundare ale radioterapiei, întârzie procesele naturale la îmbătrânirii, menţine un tonus general ridicat şi reglează metabolismul.

După conţinutul substanţelor necesare organismului, 1 g de spirulină obişinuită este echivalent cu 1 kg de legume (zarzăvături) biologice.

Spirulina-Tianshi se asimilează foarte bine în organismul şi normalizează microflora intestinală, curaţă intens organismul, cu rezultate foarte bune în articulaţii, muşchi şi limfă. Influenţa pozitivă a Spirulinei se manifestă prin întărirea muşchilor, îmbunătăţirea vederii, stării părului, elascitităţii pielii, normalizarea nivelului colesterolului în sânge, îmbunătăţirea funcţiilor ficatului, întărirea sistemului nervos, etc.

Comitetul Francez de Supervizate a Tehnologiei şi Calităţii a recomandat Spirulina “Tianshi” ca fiind de cea mai inaltă calitate. Alătura de Cordiceps şi Holicanul companiei Tianshi, această Spirulina a fost nominalizată printre produsele recomandate pentru piaţa U.E..

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (O.M.S.) prognozează folosirea pe scară largă a spirulinei în calitatea de component al hranei secolului 21, cu efect de profilaxie şi tratament.

Recomandări terapeutice

Spirulina Tianshi este indicată la stări şi la combaterea următoarelor boli şi stări:

 1. Ca întăritor general, şi oamenilor subalimentaţi.
 2. Profilaxia şi tratamentul anemiilor alimentare cu deficit de fier, toate tipurile anemilor maligne.
 3. În programe de reducere a greutăţii, curăţire a organismului, pentru persoanele care locuiesc în zone ecologic defavorizate. Spirulina Tianshi previne formarea radicalilor liberi.
 4. Ajută ca pH-ul organismului să devină bazic
 5. Curaţă intens organismul cu rezultate foarte bune în articulaţii, muşchi şi limfă.
 6. Purificarea intestinului şi restabilirea microflorei normale în caz de disbacterioze, boli cronice ale intestinului, coleciste sau alte boli congenitale la copii, profilaxia cancerului intestinului gros.
 7. Preîntâmpinarea tratamentul amenoreei şi vindecă disbacterioza la copii.
 8. Se pot corecta diabetul zaharat în copilărie cu biocalciu pentru copii şi spirulină.
 9. În caz de paralizie cerebrală complexă la copii.
 10. Spirulina restabileşte funcţia organelor de simţ la copii de până la 10 ani.
 11. Tratamentul normalizarea libidoului sexual la femei şi bărbaţi, creşte potenţa la bărbati.
 12. Ajută la desfăşurarea şi evoluţia normală a sarcinii.
 13. Spirulina Tianshi elimină cauza şi urmarea insuficienţei feto-placentare (insuficienţa de legătură între făt şi placentă) şi hipoxia (lipsa de oxigen).
 14. În cazul menstruaţiilor abundente, pe lânga spirulina, se administrează chitosanul, biocalciul pentru adulţi sau Gai-bao (minim timp de 3 luni) nu şi ceaiul antilipemic întrucât diluează sângele.
 15. În curele de slăbire, întrucât spirulina poate înlocui una din mese principle
 16. Influenţa pozitivă a spirulinei Tianshi se manifestă prin întărirea muşchilor, îmbunătăţirea vederii (prevenirea şi îmbunataţirea vederii în caz de miopie agravantă, orbul găinilor, cataractă şi a altor boli de ochi, la diabetici în cazul îmbolnăvirii retinei), stării părului, elascitităţii pielii, normalizarea nivelului de colesterol în sânge şi întărirea sistemului nervos.
 17. Profilaxia şi tratamentul bolilor organelor vederii: miopiei progresive, cataractei, maladii ale retinei la bolnavii de diabet.
 18. În tratamentul complex al bolnavilor de diabet. Spirulina reface şi acţivează ţesuturile în particular ale pancreasului, insula Langerhans (grup celular din pancreas) care secretă insulină.
 19. Spirulina ameliorează chiar reface activitatea pancreasului, ficatului etc.
 20. Profilaxia şi sprijinirea tratamentului articulaţiilor, spondilozei, miozitei, stimularea creşterii în perioada puberităţii.
 21. Boli inflamatorii cronice (inflamaţia intestinului gros, inflamaţia vezicii biliare, hepatită, bronşită), inclusiv, în caz de SIDA, tuberculoze şi bronşite cronice. Spirulina Tianshi întăreşte funcţionarea sistemului imunitar, în special prin stimularea macrofagilor, care ajută la înlăturarea deşeurilor din organism. Conţine antigene, care luptă împotriva SIDA.
 22. Pentru cei care suferă de boli virale şi infecţioase, ca şi cei care suferă des de boli ale căilor respiratorii.
 23. În sprijinul tratamentului aterosclerozei şi a celor legate de ea: coronoscleroză, stenocardia, boli ischemice arteriale la hipo- şi hipertensivi. Reduce tensiunea arterială.
 24. În stări hipoimunice, pentru cei cu infecţii respiratorii cronice (recomandat administrare mai des – de patru ori pe an) şi gripă, pentru persoane subalimentate.
 25. După diverse boli suportate de bolnavi oncologici cu efect de întărire şi de detoxifiere, în timpul şi după chimioterapie, radioterapie pentru micşorarea lezării radiologice a celulelor.
 26. La boli de piele, coşuri, întăriri ale pielii, de exemplu în caz de crăpaturii călcâielor. În cazul bolilor de piele legate de hipovitaminoze, disbacterioze, ofilire prematură, uscăciune, hipercheratoza celor vârstnici (ca exemplu crăpături pe talpă), îmbătrânirii premature, îndreptarea ridurilor. În afară de administrarea internă, se recomandă masca din spirulină: se zdrobesc câteva pastile, apoi se toarnă 20 ml apă caldă, se aplică sub formă de mască de faţă, peste 20 de minute se spală cu apă caldă, se fac 7-10 măşti.
 27. Grăbirea procesului de însănătoşire în caz de răni şi fracturi, preîntâmpinarea complicaţiilor ce apar după traume sau după operaţii.
 28. Profilaxia şi sprijinul tratamentului articulaţiilor, cartilagii calcifiate, spondilozei, miozitei, stimularea creşterii în perioada puberităţii. Spirulina Tianshi accelerează procesul de înmulţirea celulelor maduvei osoase.

Contraindicaţii:

 • Datorită conţinutului ridicat de proteină spirulină se va recomanda cu precauţie bolnavilor de rinichi care trebuie să-şi limiteze alimentele bogate în proteine (1-2 tablete pe zi).
 • Nu se recomandă în cazul bolilor acute ale stomacului şi intestinelor.
 • În cazul insuficienţei renale de gradul 2 sau insuficienţă renală acută.

Mod de administrare:

Intern:

Pastila trebuie să fie mestecată (sau zdrobită) bine şi băută cu nu mai puţin de 1 pahar cu apă caldă. Trebuie luată în perioada de maximă activitate a meridianului corespunzător organului asupra căruia vrem să acţionăm. Este posibil între mese sau în locul uneia dintre ele.

Doza:

– Copilului de un an şi jumătate i se pot administra spirulină care ameliorează microflora intestinală, dar mai puţin decât celuloza dublă.

Copii între 1-7 ani: profilactic, zilnic 1/2-1 capsulă; până la 14 ani, zilnic 1-2 capsule

Copii între 1 şi 5 ani: curativ, câte 1 tabletă, de 2 ori pe zi, înainte de masă sau în timpul mesei. – Copii până de la 5 la 14 ani: curativ, zilnic 1-2 x 2 capsule pe zi.

Adulţi: profilactic: 2 capsule/zi; curativ: câte 2-2 pastile sau 2-2-2 pasile pe zi (în funcţie de gravitate a afecţiunii)

Durata curei: 1-6 luni

Extern:

 1. Pentru scopuri cosmetice: sub formă de mască pe faţă. Ca bază să luăm albuş de ou, frişcă, tărâţe de orz măcinată sau diferite luturi (roz, alb sau albastru), adăugăm 3-4 tablete de Spirulină Tianshi, amestecăm bine, ca să fie uşor de întins. Dacă toate componentele sunt sub formă de praf, se adaugă 12 linguriţe de ceai antilipemic sau ceai consumabil.

Întindem masca prin mişcări uşoare pe faţă şi lăsăm să acţioneze 20-30 de minute. Se spală cu apă călduţă şi se aplică cremă. Această mască se poate utiliza de 2-3 ori pe săptămână, timp de 1-2 luni.

 1. Pentru bolile de piele: 2-3 tablete de spirulină se amestecă cu ceai antilipemic până la consistenţa smântânii; întindem pe suprafaţa bolnavă şi lăsăm să acţioneze 10-20 minute. Se spală cu ceai.

Preț: 92.5 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Mesaj (necesar)