Biocalciu cu lecitină

Pentru îmbunătăţirea memoriei – 0,4 g x 18 capsule în folii

Compoziţie: praf enzimolitic al calciului din oase de bovine 56%, lecitina de înalta calitate curată 35%, taurina 2%, vitaminele B1, B12, acid folic şi taurina Aceasta din urma este un aminoacid, care spre deosebire de alţi aminoacizi, nu participă la sinteza proteinelor organismului uman. Dar acţiunea lui asupra organismului este pozitivă: el activează membranele celulare, reglează conţinutul apei în celulă, preîntâmpină edemele (inclusiv edemul creierului), este uşor diuretic, ajută la funcţionarea normală a rinichilor, stimulează sistemul imunitar, întâreşte muşchiul cardiac, îmbunatăţeşte circulaţia sanguină a creierului, preîntâmpină formarea trombozelor, influentează activ pancreasul şi organele digestive, susţine retina ochiului, îmbunatăţeşte vederea.

Indicaţii terapeutice:

 1. Asigură calciul necesar organismului;
 2. Dinamizează activitatea celulelor creierului, datorită continutului mare de lecitină şi taurină;
 3. Îmbunatăţeşte activitatea sistemului nervos periferic, îmbunatăţeşte memoria, stimulează activitatea creierului, mareşte intelectul. Se recomandă în activităţi intelectuale intense şi stresante – elevii, studenţii, oameni activi etc.;
 4. Preîntâmpină sclerozarea vaselor sanguine la oamenii în varstă;
 5. Încetineşte îmbatrânirea creierului şi mareşte productivitatea creierului;
 6. Calciul cu lcitina normalizează somnul.
 7. Calciul cu lecitină normalizează activitatea estrogenului, procesele de excitare şi anumite dereglări din creier;
 8. Asigură normalizarea oxigenării şi circulatiei sanguine a creierului.
 9. Recomandat în caz de osteoporoză cervicală şi de normalizarea activităţii cortexului creierului.
 10. Elimină zgomotul cauzat de encefalopatie (uneori este suficient să se folosească ceaiul antilipemic şi calciul cu lecitină timp de 40 de zile).
 11. Biocalciul cu cu lecitină împreuna cu biocalciul gai-bao sunt foarte eficiente la osteoporoză la nivelul gâtului.
 12. Biocalciul cu lecitină are ca acţiune tonică generală, în cazul activităţilor intense, a oboselii şi a încarcării intelectuale la minori, şcolari şi studenţi.
 13. În cazul durerilor de cap de orice provenienţă. Este indicat pentru preintimpinarea demenţei senile.
 14. Reduce pofta de mâincare (se administrează în cantitate mare: 2 – 0 – 2 chiar 3 – 0 – 3 pe zi), la programe de slabire.

A04-tiens-super-calciu-cu-lecitina
Contraindicatii: la copiii sub 10 ani se administrază sub supravegherea medicului.

Mod de administrare: între orele 11-15 şi/sau 17-21 se înghite cu un pahar de apă călduţă. Cea mai bună perioadă este între orele 11-13, când meridianul inimii este cel mai activ.

Se administrează cu 30 min. înainte de masă, cu un pahar de apă de 200 ml (1/2-1 pahar).

Dozare: Se începe cu 1 capsulă/zi, mărind-o periodic până la 3 capsule pe zi timp de 14 zile, după aceea doza de întreţinere 1 capsulă la două zile, timp de 1-3 luni.

În bolile sistemului nervos central se pot administra zilnic 3 – 2 capsule/zi (timp de 14 zile). După aceea doza de întreţinere este de 1-2 capsule zilnic, timp îndelungat.

Durata curei: 1-3 luni

Preț: 48 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Telefon (necesar)

  Mesaj (necesar)