Biocalciu nutritiv

Cutie a 10 plicuri x 10 g.; fiecare pliculeţ conţine 0,4g. de calciu

Compoziţie de bază: Praf de calciu din oasele proaspete ale vitelor cornute mari, fabricat după tehnologia Tianshi, vitamine, microelemente, lapte praf degresat, cacao, aspartam, ulei de soia hidrogenizat, maltodextrina, fosfat de calciu, mono şi digliceride, dioxid de siliciu, lecitină, aromatizator natural de vanilie.

Indicaţii terapeutice:

 1. Completează necesarul zilnic de calciu al omului;
 2. Osteoporoză de orice origine;
 3. Boli endocrine, precum şi diabet zaharat;
 4. Afecţiuni cardio-vasculare şi oncologice;
 5. Afecţiuni ale sistemului nervos şi aparatului locomotor (spondiloză, artroză, artrită, distrofie musculară etc);
 6. Profilaxia stresului, în perioade de pre- şi menopauza;
 7. Profilaxia bolilor delmatologice, afecţiuni ale părului şi unghiilor etc.;
 8. Recomandat pentru orice patologie alergică (astm bronsic, bronşita, rinită alergică): gastrită, ulcer stomacal şi duodenal, hemoroizi, pancreatită, ciroză, vaginită, anexită, chist ovarian, fibrom uterin, miopie, cataractă, anemie, rahitism la copii, unghii şi păr fragil;
 9. Biocalciul nutritiv echilibrează aciditatea – nivelul pH-ului, mentinând organismul în stare alcalină, favorizează asimilarea elementelor nutritive. Produsul mai este recomandat în cazul producerii fracturilor, durerile în membre şi în zona lombară, scleroză arterelor, convulsiile; preîntâmpină creşterea tensiunii; ajută la coagularea normală a sângelui, profilaxia cariei dentare, relaxarea muschilor cordului; activează metabolismul, fortifică organismul fiind recomandat şi sportivilor care prin efort elimină enorm de mult calciu.

Insuficienţa de calciu ionic în organism provoacă:

la femei – durere insistentă în picioare şi regiunea lombară, insomnie, memorie slabă, ameţeli, indispoziţie permanentă, disfuncţie a glandei tiroide, dereglarea glandelor cu secreţie internă, miastenie, îmbatrânire precoce, alergii, reumatism;

la persoane în vârsta medie şi înaintată – osteoporoză, adinamie (moleşeală), amorţeală a extremităţilor, dureri şi disconfort în regiunea lombară, gârbovire, hipertensiune, diabet zaharat, constipaţie, somnolenţa, indispoziţie permanentă, convulsii, cârcei, astenie, litiază, micşorarea înalţimii, bolile arterelor sanguine şi a creierului, scleroza arterelor, debilitate mentală, boli oncologice.

Calităţile de bază ale biocalciului nutritiv:

 • datorita prelucrării enzimatice, produsul conţine o mulţime de substanţe nutritive păstrând calităţile naturale, de aceea este un produs cu o prelucrare fină şi se asimilează uşor;
 • calciul şi fluorul sunt sinergice (se asimilează mai uşor în prezenţă celuilalt);
 • conţine hidranţi de carbon (glucide), vitamine, microelemente şi magneziu precum şi puţine grăsimi cu capacitate calorică mică;
 • componenţii produsului sunt de provenienţa naturală, fără adausuri sintetice;
 • nu conţine produse zaharoase şi are un gust placut.

Contraindicaţii: nu există contraindicaţii speciale.

Cu prudenţă în cazul: lupus erythematos, epilepsie, scleroză multiplă şi alergie la lapte.

Notă: la copii sub 12 ani se recomandă supravegherea medicului.

Administrare:

Conţinutul plicului se dizolvă în apă călduţă (40-50 grade). Peste 50 de grade se precipită albumina şi praful se coagulează. Amestecăm şi bem cu 10-15 minute înainte de masă. Putem amesteca praful şi în mâncare (brânză, iaurt). Nu se poate consuma în ceai sau cafea deoarece cofeina blochează absorbţia calciului. Dozarea nu se schimbă timp de 14 zile. În cazul răcelii, se dizolvă 1 plic în 5-8 dl. apă. Se soarbe din jumătate în jumătate de oră, toată ziua, (timp de 2-3 zile). Cei care suferă de insomnie, hipertensiune, femeile în perioada de schimbare, să înceapă cu o treime de plic, după 14 zile se poate majora la 1/2 plic.

Efectul cel mai bun se obţine prin administrarea calciului cu ceai de măceşe (1 lingură de măceşe se opăreşte cu 2 dl. apă, se macerează în termos timp de 10-12 minute).

Perioada cea mai bună: orele 13-15, 17-19 sau orele 21-23.

Dozare: 1/2-1 plic zilnic

Durata curei: 1-3 luni

Preț: 100.3 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Telefon (necesar)

  Mesaj (necesar)