Biozinc – Tianshi

0,2g x 60 de capsule – praf cu invelis gelatinos într-un flacon sigilat.

Ingrediente principale: Biozinc Tianshi are în componenţa: zinc lactic, praf proteic (albuş de ou de găină), glucoză, talc şi stearat de magneziu.

Rolul biologic al zincului a fost stabilit aproximativ la sfârşitul secolului IXX, cu toate că unguentele cu zinc erau folosite cu 5.000 de ani în urmă. Zincul este necesar pentru funcţionarea sănătoasă a tuturor celulelor organismului nostru.

Zincul lactic ca zinc organic era odată folosit intern pentru a trata epilepsia. Acum, este produs printr-o metodă de inducere biologică, având o rată ridicată de absorbţie, fără efecte dăunatoare de phytate şi acid phytic. Lactatul reprezintă cea mai bună formă de asimilare de către organism a acestui mineral. Este produs ideal de pe piaţa ca fiind cel mai bun supliment de zinc.

Praful de albuş de ou facilitează absorbiţia de zinc, iar glucoza ca principal purtator de supliment de zinc, are o rată mai ridicată de absorbţie decât orice alt supliment.

Deficitul de zinc provoacă apariţia şi dezvoltarea unui număr mare de boli şi stări: epilepsie, schizofrenie şi alte tulburări psihice, diabet, adenom de prostată, cataractă, boli ale inimii, lezarea creierului şi sistemului nervos, dereglarea funcţiilor sistemului imun, digestie dificilă, ulcere, alergii alimentare, stocarea metalelor toxice, cicatrizarea redusă a rănilor, osteoporoza, boli de piele, oboseală cronică, pierderea poftei de mâncare, dereglarea auzului, dereglări hormonale. Zincul participă la sinteză a mai mult de 200 de fermenţi (enzime) din organismul nostru, la sinteza acizilor nucleici (acidul dezoxiribonucleic – ADN şi acidul ribonucleic – ARN), proteinelor, în sinteza celulelor, în procesul de creştere şi regenerare (restabilirea), în formarea hormonilor (inclusiv celor sexuali), fibrelor de colagen, ce răspund pentru elasticitatea pielii, vaselor, în formarea şi funcţionarea normală a scheletului, în menţinerea şi îmbunătăţirea vederii, în menţinerea nivelului imun înalt (mărind activitatea şi producerea limfocitelor), mai ales la oameni în vârstă. Biozincul Tianshi opreşte complet dezvoltarea infecţiilor virotice.

În organism, zincul este concetrant în ovare, organele anexe şi prostată. Carenţa zincului din organism duce la dezvoltarea sterilităţii, încetinirea proceselor de maturizare şi reducerea capacităţilor sexuale. Ca exemplu, dezvoltarea sterilităţii, reducerea capacităţilor sexuale, încetinirea creşterii şi dezvoltarii la bărbaţii tineri din Iran, ce a fost stabilit încă în 1961, a fost urmarea unui deficit de zinc. O cantitate mare de zinc se găseşte în ţesuturile ochiului, mai ales în retină, în piele, păr, schelet, unghi, ficat, rinichi, pancreas, muşchi şi alte organe interne.

Un izvor de zinc este regăsit în primul rând în stridii (1.000 mg/cg), creveţi, scrumbie, macrou, ficat, carne, seminţe de dovleac, floarea soarelului, ciuperci şi cereale etc. Totuşi, acidul fitinic, care este conţinut în cereale şi soia combină zincul cu alte minerale şi le transformă în alte substanţe neasimilabile, provocând deficitul de zinc. Doza medie timp de 24 ore 10-20 mg la gravide, până la 30 mg la nou-născuţi, 35 mg la copii minori şi 10-15 mg la adulţi – începând cu vârsta de 35 ani pentru profilaxia unor boli serioase.

Recomandări terapeutice:

Biozinc-ul Tianshi este indicat la tratarea următoarelor afecţiuni:

 1. Boli de piele, inclusiv de natură alegică, amenoree, menţinerea elasticităţii colagenului din piele, regenerarea celulelor pielii rapidă după arsuri, menţinerea stării părului şi unghiilor precum şi profilaxia îmbătrânirii,
 2. Pentru menţinerea nivelului ridicat de imunitate şi profilaxia legată de tumorile maligne, în tratament complex al cancerului, SIDA, mai ales în fazele începătoare.
 3. În caz de boli cronice respiratorii, gripă etc.
 4. Profilaxia, în combinaţie cu alte terapii, privind tratamentul diabetului, menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge, reducerea lentă a dozei de insulină (participarea zincului la sinteza insulinei).
 5. Biozincul stimulează elaborarea hormonilor hipofizei (reglează tiroidă) şi cele genital. Participă la tratarea şi profilaxia sterilităţii la femei şi bărbaţi, oligospermiei şi impotenţei la barbaţi, disfuncţia ovarelor la femei, tratamentul sindromului premenstrual. În afară de acesta este cunoscut, că o dată cu fiecare ejaculare bărbatul pierde o mare cantitate de zinc şi acest deficit, mai ales pentru cei în vârstă, trebuie compensat.
 6. Prostatită, adenom de prostată, în timpul bolii, cât şi în scop profilactic după 35 de ani.
 7. Preîntâmpinarea complicaţiilor la gravide, la încetinirea creşterii şi dezvoltării fătului, complicaţii la naştere precum şi la avort spontan.
 8. În perioada menopauzei, cu scopul de a preîntâmpina degradarea organismului. În afară de aceasta se elimină bufeurile caracteristice acestei perioade.
 9. Dereglări neuro-psihice şi bolile neurologice: epilepsie, scleroză în plăci, psihoze acute, schizofrenie, depresie – desigur, ca metodă suplimentară de tratament, în afară de aceasta, zincul joacă un rol important în funcţionarea creierului. Biozincul favorizează trecerea semnalelor nervoase prin nervi şi sinusuri (1 capsulă x 1 pe zi). Biozincul restabileşte conductivitatea nervilor. Se recomandă o pauză de o lună (după 2 luni de administrare).
 10. Pentru grăbirea regenerării oricăror plăci, inclusiv postoperatorii, în perioadele de convalescenţă lentă, se recomandă administrarea preparatelor din zinc după operaţie.
 11. Regenerarea oricăror ulcere cronice, inclusiv boala ulceroasă a stomacului şi a intestinului gros, regenerarea celulor la ulceraţi trofice la bolnavii de diabet.
 12. Pentru păstrarea normală a vederii, în cazul bolilor retinei, inclusiv în diabet, preîntâmpinarea şi corectarea cataractei.
 13. În perioada de epidemie de gripă unui copil, profilactic i se administra dimineaţa câte o capsulă de Biozinc. Dar dacă el s-a îmbolnăvit, atunci i se poate da câte 2-3 capsule de Biozinc pe zi.
 14. Diaree de orice origine, inclusiv, dizenterie (în caz de diaree, are loc pierderea bruscă a zincului), alte patologii ale intestinului subţire şi gros, boala Kron.
 15. În programe de reducere în greutăţii, ca regulator a multor procese de fermentaţie, pentru persoane cu greutate scăzută: pentru restabilirea funcţiilor normale, întrucât participă la construcţia şi multiplicarea celulară.
 16. Profilaxia pentru orice infecţie. Ca bază de menţinere (întreţinere organismului), se administrează câte o capsulă de trei ori pe zi. Iar în perioada acută, se ia până la 6-8 capsule pe zi.
 17. În tratarea alcoolismului, întrucât zincul întră în componenţa alcool de hidrogenezei – fermentului, care participă la dizolvarea normală şi eliminarea produselor metabolismului spiritului etilic, în acelaşi timp este cunoscut, că ingerarea unei cantităţi mari de alcool duce la scăderea bruscă a zincului.
 18. Profilaxia şi corectarea arterosclerozei, hipercolesterolemiei, hipertensiunii arteriale şi a dilatării varicoase a venelor.
 19. Zincul, având un efect de protecţie asupra rinichilor, este recomandat în tratarea patologiilor acestora.
 20. Boli inflamatorii ale articulaţiilor, menţinerea elasticităţii flexibilităţii, articulaţiilor la vârste înaintate.
 21. Antioxidant puternic – în condiţiile creşterii noxelor în mediul ambiant.
 22. Profilaxia deteriorării radiologice a organismului: nivelul asigurării organismului cu minerale, inclusiv, zincul creează concureţă elementelor radioactive.
 23. În cazul de laringite acute, însoţite de tuse puternice, glas răguşit pe fondul infecţiei virale, se recomandă cuplarea biozincului, cordicepului cu veican.

Notă: Un medic care avea rinită vasomotorie şi highmorită a încercat să tragă pe nas praf de biozinc, i s-a îmbunataţit mirosul. Biozincul nu deteriorează mucoasa, nu provoacă strănuturi. Unii fac gargari cu biozinc, alţii iau cu picaturi sau sug tablete de gai-bao.

 

Contraindicaţii nu se cunosc. A se administra cu prudenţă celor care au alergie la albuşul de ou.

 

Mod de administrare: Între mese se bea cu un pahar de apă călduţă, până la 50oC. Se administrează în periopada cea mai activă a meridianului rinichilor, între orele 17-19, sau în triplul încălzitor între 21-23, într-un pahar cu apă căldută.

 

Notă: se recomandă diabeticiilor ca atunci când iau zinc să-şi verifice nivelul de zahăr în sânge.

 

Dozare:

– la copii între 3-7 ani, zilnic 1 x 1 capsule;

– la copii între 7-10 ani, zilnic 1 x 1-2 capsule

– la copii între 10-14 ani, zilnic 1-2 x 2 capsule pe zi ;

– la adulţi zilnic 1-3 x 2 capsule

În perioada acută până la 6-8 capsule pe zi, biozincul se ia doze mari.

Ca doză de menţinere: câte 1 capsulă, de 3 ori pe zi.

Durata curei: 3-12 luni (după 3 luni de administrare, se face o pauză de 3 luni).

Preț: 48 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Telefon (necesar)

  Mesaj (necesar)