Ceai hipolipemiant (ceai antilipemiant)

1,5g x 40 pliculeţe

Ceaiul hipolipemiant al corporaţiei Tianshi, este rezultatul combinaţiei reuşite a culturii antice a ceaiurilor în China şi obţinerea unor rezultate de înaltă performanţă în domeniul fitoterapiei şi nutriţiei.

Principalele componente ale acestui ceai antilipemnic: ceai verde (thea sinensis), seminţe de cassiae Tora (unul din multele feluri de seminţe care se foloseşte în medecina oficială) – 17%, rădăcina de polygonum multifolium şi fragopyron escalentum – 17%, frunze de lotus – 26%, frunze de gynostemma pentafillum – 26% şi altele.

Ceaiul verde Tianshi conţine cafeina, teobromina, tanin, multă vitamina C şi încă 130 de substanţe biologic active. Gynostema, polygonum şi fragopyron conţin substanţe tonice, detoxifiante, hipoglocemiante, tanin, acid salicilic, glicoizi, saponine, flavonoid, derivaţi antrochinonici, minerale. Seminţele de cassia şi frunzele de lotus conţin microelemente minerale (cupru, zinc, seleniu, fluor, calciu) şi vitamina A.

Saponinele conţinute în Ginostema pentafilum în combinţie cu alţi componenţi contribuie la reducerea nivelului colesterolui rău – LDL şi eliminarea lui din organism. Numit „purificatorul vaselor cordului”, acest ceai este un produs natural reuşit, folosit în profilaxia şi tratamentul unor maladii ca: arteroscleroza, hipertensiune, boală ischemică a cordului B.I.C.. Acţionează asupra organismului tonificându-l, îmbunătăşte digestia, normalizează scaunul, înlătură rapid sindromul de mahmureală, elimină intoxicaţiile alimentare şi de alte tipuri de intoxiacţi. De fapt, el mai posedă şi alte capacităţi în afara celor indicate, ce sunt caracteristice Icanului, deoarece, în componenţa ambelor intră Ginostema.

De fapt, acţiunea ceaiului hipolipemiant are un spectru mult mai larg. El dispune de capacităţi antipiretice, este antioxidant, normalizează somnul, influenţează favorabil asupra activităţii ficatului şi splinei, activează schimbul de grăsimi (este folosit în programele de micşorare a greutăţii), îmbunătăţeşte vederea.

Trebuie menţionată şi prezenţa ceaiului verde. Acum savanţii au început studierea intensă a acţiunii ceaiului verde şi au depistat o mulţime de ingrediente, care fac acest produs foarte folositor prentru organism. Din ultimele descoperiri poate fi menţionată concluzia cercetătorilor de la Universitatea din Cleavland (statul Ohio, SUA): în afară de prezenţa specială necunoscută până în prezent ştiinţei. Era cunoscut până la această descoperire că ceaiul verde poate fi un mod efectiv în profilaxia cancerului stomacului.

La Institul Central de tratare a cancerului din SUA, prin studierea componentelor ceaiului antilipemic, au fost identificate substanţe care programează celulele canceroase la autodistrugere (la cancerul de stomac, prostate şi piele).

Ceaiul hipolipemiant este indicat în cazul următoarelor boli şi stări:

 1. Profilaxia bolilor cardio-vasculare, inclusiv hipo şi hipertensiune (reglează tensiunea);
 2. Ceaiul antilipemic normalizează nivelul de colesterol, lărgeşte vasele chiar cele mici oriunde s-ar afla – ceaiul reduce lipidele inferioare – LDL (trigliceride – TG şi lipoproteide cu densitate mică – LPm) le micşorează, iar cele superioare – HDL (lipoproteide cu densitate mare – LPM) le mareşte. Lipidele inferioare – LDL aduc colesterolul pe vase, îl transportă la celule şi formează plăcuţele aterosclerotice, iar lipidele superioare recuperează surplusul de colesterol din celule şi le transportă în ficat (la materialul de construcţie şi acizii biliari) pentru a fi distrus.

Colesterolul- LDL trebuie să fie mai mic sau egal cu valoarea 1,5g/l, iar LDL trebuie să fie cel mult de 2 ori mai mare decât HDL. Cu cât HDL este mai mare, cu atât este mai scazut riscul apariţiei unei maladii coronariene. Dacă valoarea colesterului total depăşeşte 3 g/l, este necesar să se modifice dieta.

 1. Ca mijloc suplimentar în cazuri evidenţiate ale patologiilor cardiovasculare, aterosclerozei, cu reducerea ulterioară a dozei medicamentelor indicate de medic şi trecerea la regimul de consum al ceaiului antilipidic;
 2. Este un minunat produs profilactic al infarctului, accidentului vascular cerebral şi al tromboflebite.
 3. Normalizează microcirculaţia sângelui în creier şi a tensiunii intracraniene.
 4. Ceaiul reduce riscul de edeme tisulare.
 5. Ceaiul antilipemic normalizează activitatea prostaglandinilor (hormonul pereţilor vaselor). Este recomandat să se cupleze cu chitosanul care normalizează nivelul ionilor de clor din sânge.
 6. Tonifică, este un antioxidant şi un hepatoprotector; în caz de eforturi fizice şi intelectuale, pentru îmbunătăţirea stărilor de oboseală;
 7. Ca un detoxifiant în diverse intoxicaţii, inclusiv stări de ebrietate pentru înlăturarea sindromului de mahmureală;
 8. Ceaiul antilipemic curaţă lichidul intercelular, şi astfel schimbul intercelular decurge normal şi are loc eliminarea intoxicaţiei.
 9. În cazul muncii sau traiului în zone ecologice infestate şi elimină radionucleide din organism;
 10. Ca antipiretic are capacitatea de a înlătura intoxicaţia virusologică, mijloc de tratament în BACR, gripă, anghina şi scade temperatura.
 11. Ceaiul antilipemic îmbunataţeşte calitatea propriei insuline şi microcirculaţia.
 12. Normalizează nivelul hormonilor glandei prostate, care raspunde de tensiune arterială şi reface fondul hormonal.
 13. Ceaiul antilipemic tratează conjunctivita la copii prin ştergerea ochilor cu o vată udă cu ceaiul antilipemic.
 14. Administrat timp îndelungat, ceaiul antilipemic poate ameliora auzul.
 1. În cazul diverselor boli ale tractului digestiv mai ales la constipaţii cronice. Ceaiul antilipemic fiind un excelent antioxidant, normalizează (reglează) foarte bine aciditatea sucului digestiv. La cei care au aciditatea scăzută o ridică, iar la cei care o au ridicată, o micşorează.
 2. Este indicat în cazul de dischinezie biliară la copii.
 3. Ceaiul antilipemic are proprietatea de dizolvarea pietrelor la rinichi.
 4. Profilactic, ceaiul antilipemic este indicat pentru bolile ficatului.
 5. În programele de reducere de greutate pentru activarea tuturor tipurilor de schimburi, inclusiv grăsimi.
 6. La profilaxia şi tratamentul (ultimul ca mijloc suplimentar) bolilor oncologice ale stomacului, sistemului limfatic, ţesutului cutanat.
 7. Ceaiul antilipemic elimină sindromul abstinenţei.
 8. Ceaiul antilipemic intensifică acţiunea celolalte produse Tianshi, administrate împreuna.

Contraindicţii: Nu se recomandă gravidelor şi mamelor cu nou-nascuţi.


Utilizarea internă:

Ceaiul antilipemic trebuie consumat dimineaţa, cel mai târziu până la ora 18, deoarece are efect de înviorare. În cazul tensiunii ridicate sau normale se consumă cald, cu 20-30 minute înainte de mâncare. În cazul hipotensiunii se consumă rece, între mese. Trebuie băut încet, în înghiţituri mici. Nu trebuie să adăugăm nimic în ceai (lămâie, zahăr, miere). Uneori după 20-30 de minute se simte somnolenţă. În acest caz se recomandă odihnă. Apa caldă (700-800C) se toarnă peste ceai, se acoperă vasul şi se lasă timp de 20 minute, după care se bea încet cu înghiţituri mici pănă cel târziu la oră 18. Ceaiul cald spală şi curaţă vasele, intestininul, ficatul, articulaţiile etc.

 

Utilizare locală şi externă:

 1. În cosmetică: după întrebuinţare, filtrul de ceai se poate usca şi, în caz de necesitate, poate fi utilizat ca tonic pentru ten. Conţinutul proaspăt de filtru de ceai îl putem opări şi putem realiza o mască, pe care o aplicăm călduţă pe faţă, o lăsăm timp de 10-15 minute, apoi o spăIăm. Se poate repeta de 1-2 ori pe săptămînă. Putem realiza şi cuburi de gheaţă cu care ştergem faţa de 1-2 ori pe zi
 2. În obstretică: are un efect antiinflamator prin băi vaginale şi comprese în inflamarea vaginului şi eroziunea colului uterin. În acest scop, opărim un filtru de ceai cu 1/2-1 litru de apă şi lăsăm 10-15 minute. Se utilizează imediat, mai curând seara, durata curei fiind 10 zile. Mai târziu, sub formă de prevenire, se pot utiliza acest procedeu de 2 ori pe săptămână.
 3. În pediatrie: în cazul diatezei şi erupţiilor calde, bebeluşul va fi îmbăiat în ceai.
 4. În grădinărit: filtrele de ceai utilizate de mai multe ori pot fi împrăştiate pe sol ca îngrăşământ.

 

Dozare: În funcţie de sensibilitatea fiecăruia, se pot administra un plic la un litru de apă chiar din prima zi, sau în primele 7 zile să se folosească doze mici. În acest caz, se desface filtrul de ceai, se împărte în 2: – o parte se pregateşte cu 2 pahare de apă. După o săpţămână, se dublează doza (un filtru întreg), după următoarea schemă:

Săptămâna Cantitatea de ceai Cantitatea de apă
Prima săptămână 1/2 plic/zi 0,5 litri
A două săptămână 1 plic/zi 1 litru

 

Pentru sporirea efectului său, se recomandă consumul de ceai fără grabă, cu înghiţitururi mici

Nota:

 • Ceaiul antilipemic poate fi administrat copiilor de sub un an (câte o lingură/zi), în special în cazul bolilor frecvente de stomac.
 • La vârsta de un an, se poate administra jumătate de pahar, iar dacă manâncă de toate, atunci se poate creşte doza până la un pahăr/zi. Trebuie urmărit starea scaunului, pentru început ceaiul face scaunul mai moale, apoi se normalizează.
 • După vârsta de 10 ani se pot administra două pahare/zi (1/2 de litru).
 • Ceaiul antilipemic poate fi recomandat copiilor cu constipaţie, alergie, dar în special celor care au diagnosticul de dischinezie biliară.

În tulburări ale schimbului de materii – grăsimi, diateză acidului uric, la oameni peste 60 de ani şi la copii între 12-16 ani, trebuie utilizate doze minime, adică 1/2 plic la 0,5-1 litru de apă/zi. Trebuie utilizat timp îndelungat deoarece la dozele minime creşte durata curei.

Durata curei: 1-6 luni

Preț: 67.6 lei

Puteți comanda produsul la numărul de telefon 0740571772 (Dr. Mihai Vigu) sau puteți folosi formularul de contact de mai jos:

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Telefon (necesar)

  Mesaj (necesar)