Despre mine

Sa devin medic era un lucru pe care mi-l doream din copilarie. Stiam ca asta presupune stiinta pe care o dobandesti in facultate, rezidentiat, dar si dragoste fata de oameni. Dragostea e un dar pe care il primim de la Domnul iar noi trebuie sa il facem sa creasca.

In timp am observat ca medicina alopata nu este de ajuns si treptat am invatat tot mai mult din tainele medicinii alternative. Rezultatele au inceput sa apara si cel mai mult ma bucuram cand puteam sa ajut un om prin medicina plantelor sau altor terapii alternative. Insa vindecarea e ceva mai mult… mai mult decat medicina alopata ori naturista. E o intalnire tainica intre Dumnezeu , persoana ce doreste a se vindeca si medicul ce-i prezinta modul de a se vindeca.

Acesta e rolul meu: de a descoperi cauzele ce determina anumite boli, iar aici desigur, de cele mai multe ori sunt cauze sufletesti. Aici trebuie intrat pe un alt taram, acela al vindecarii trecutului acelei persone, deblocand acele mecanisme care candva au declansat imbolnavirea. De aceea cand primeam un telefon prin care mi se spunea ”m-am vindecat parca miraculos, durerea a disparut parca miraculos” ii multumeam lui Dumnezeu nu doar pentru ca trupul acelei persone s-a vindecat ci mai ales pentru ca acel suflet s-a trezit la viata, a inteles ca vindecarea vine de Sus si a inceput sa ierte si sa iubeasca imbracand in lumina si momentele de intuneric din trecut.

Asadar si eu, ca si pacientii mei continui sa invat cum sa iubesc, cum iubirea, iertarea, speranta, credinta deschid mereu noi porti de vindecare, de lumina. Se spune ca anumiti pacienti trebuie sa ajunga la anumiti medici ori terapeuti si o vor face atunci cand a sosit timpul potrivit pentru aceasta. Eu va astept cu drag pentru o ”altfel” de medicina, mai simpla, mai curata, mai profunda.

Competente si acreditari:

  • Mai 2013Acreditare de a lucra pe aparate de biorezonanta electromagnetica (NLS).
  • Februarie 2011Certificat de participare la conferinta nationala cu participare internationala de Nutritie, Apiterapie si Apipunctură din Cluj-Napoca
  • Iunie 2010Certificat de participare la conferinta de fitoterapie din Cluj-Napoca
  • Martie 2010Certificat la cursul de instruire pentru utilizarea produselor si aparaturii Tiens (certificat FDA) in Sibiu, urmat de cursuri in octombrie 2010 la Bucuresti si noiembrie 2011 la Iasi.

Educatie si formare:

  • 2007 – prezent: Medic specialist, medicină de familie in Cluj-Napoca
  • 2005 – Rezident in specialitatea medicină de familie in Cluj-Napoca
  • 2003 – Medic stagiar in Cluj-Napoca
  • 2001 – Licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca
  • 1995 – Student al UMF. Cluj-Napoca